Weboldallal kapcsolatos visszajelzés (hibajelentés, link módosítási kérelem küldése):

Apartman szállás Székelyudvarhely

Link mentése  |   Weboldal értékelése  |   Weboldal ajánlása  |   Link részletei  |   Nyomtatás
Azonosító: 756
Megnevezés: Apartman szállás Székelyudvarhely
Leírás: "Kényelmes pihenést kínálunk a táj panorámájával ." Szeretettel várjuk önt és családját egész évben a Székelyföld szívében Székelyudvarhely és környékére. Apartmanunk a város központtól 2 km-re található Felsőboldogfalván panorámás kilátással, zöldövezetben. Kinálatunk két különbejáratú egy 75 m²-es és egy 32 m² -es apartmant foglal magába. Ideális szálláshely nagyobb családok, baráti társaságok közös üdülésére is. A két apartman együttesen 6+2 fő kényelmes elszállásolására alkalmas. Csoportok elszállásolására is lehetőséget kínálunk. Reggelit és Estebédet igény szerint biztosítunk, információt kérjen emailban. Csoport foglalás esetén kérjen árajánlatot. Kiemelt időszakban (szilveszter, húsvét, pünkösd) az apartman ár egyeztetés szerint. - apartmanáraink magába foglalják a pótágy díját
Kategória:
Neved:
Email címed:
Bejelentés oka:
Megjegyzés:
Kérlek írd be az eredményt:
9 + 8 =
Visszajelzés elküldése:
FONTOS! OLVASD EL!
Itt az adott weboldallal kapcsolatosan tudsz a katalógus szerkesztőjének üzenni.
A katalógusban szereplő weboldalakkal nem állunk közvetlen kapcsolatban, ezért az adott oldalakkal kapcsolatos konkrét kérdéseid ne itt tedd fel, mert ez az űrlap nem azt a célt szolgálja, ezért nem áll módunkban és nem is tudunk ilyen jellegű kérdésekre válaszolni!

Lehetőséged van:
- Linkmódosítás kérésére
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem elérhető
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem megfelelő kategóriában van
- A weboldal bemutatkozó leírásának módosítására.

Kérünk, linkváltoztatási kérésnél minden adatot közölj!
Vedd figyelembe, hogy a beérkezett linkmódosítási kérelmek számától függően, a módosítások végrehajtása hosszabb időt is igénybe vehet.